Heartbreak Hotel - Kapitel 7

- Om du är sådan här kommer Hanna inte vilja vara med dig länge till. Skärp dig, säger jag och går ut ur rummet. Dörren slänger jag igen, hårt. Alla ord är han värda. Han förtjänar inte Hanna.
 
 
 
 
 
 
Julias POV
 
   Jag springer in i mitt rum med gråten i halsen. Det gör ont av bara tanken av att veta att det YOHIO säger verkligen är sant. Jag sätter mig på sängen och begraver mitt ansikte i mina händer. Gråten tränger sig igenom mina stängda ögon och faller ned mellan mina fingrar och ned på golvet.
   - Julia.., säger en röst från dörröppningen. SEIKEs röst. Jag tittar upp på honom. Han tittar på mig med sorgsna ögon.
   - Jag... Vi.., börjar jag säga men inga fler ord kommer. Bara tårar. SEIKE sätter sig bredvid mig och jag lägger huvudet i mina händer igen. Han börjar stryka mig över ryggen.
   - Det kommer bli bra, säger han tröstande. Han kramar om mig men jag sliter mig loss. Jag stirrar på honom en tag och han tittar förvånat på mig. Jag ångrar mig genast och slänger mig i hans famn. Men denna gång så kysser jag honom. Han faller baklänges ner på sängen när jag hoppar på honom. Jag sätter mig över hans mage och kysser honom. Han har händerna på min midja och håller mig hårt. Mitt hjärta dunkar hårt och innan jag vet ordet av det så är min tröja av. Jag börjar dra av SEIKE tröjan, men släpper inte hans läppar. SEIKE rullar runt helt plötsligt så att jag hamnar underst. Han släpper mina läppar och tittar på mig med en gnista i ögonen. Vad tänker han göra?
 
 
(Förlåt för att ni var tvungna att läsa det där... o.o NO MORE DETAILS!)
 
Hannas POV
 
   - Vad fan håller ni på med?! hör jag en röst skrika från ovanvåningen. Jag har slutat gråta. Tårarna tog slut för länge sedan. Jag reser mig upp från golvet och börjar gå mot dörren på skakiga ben.
   - Hur kan du göra så här mot mig, SEIKE? hör jag samma röst skrika. Förmodligen YOHIO. Jag går upp för trapporna till rummet där rösterna kommer ifrån. Dörren är stängd men jag hör rösterna tydligt och klart.
   - Jag frågar er en gång till... Vad fan håller ni på med? frågar YOHIO.
   - YOHIO. Vi älskar varandra. Jag tvingar henne inte till något, svarar SEIKE och försöker antagligen lugna ner honom.
   - Jag vet! Varför gjorde ni det? frågar YOHIO med en arg röst.
   - För att vi älskar varandra! Det sa han ju! skriker Julia. Jag hör hur YOHIO börjar morra och jag sliter upp dörren. Jag ser att han har höjt handen och är på väg att slå SEIKE. Julia är påväg att ställa sig ivägen men jag springer mot henne och får bort henne i sista sekund. Jag hör när YOHIOs hand träffar SEIKEs kind. SEIKE kvider till.
   - SEIKE! ropar Julia som ligger under mig. Hon försöker kräla bort till SEIKE, men eftersom jag ligger över henne så kommer hon ingen vart.
   - Slå mig så mycket du vill, jag älskar henne fortfarande! skriker SEIKE.
   - YOHIO, låt honom vara! skriker jag. YOHIO tittar argt på mig.
   - Du förstår inte. Inte du heller SEIKE, säger han.
   - Jag förstår precis! Du vill inte att SEIKE ska röra henne för att du är kär i henne! Du vill ha henne alldeles för dig själv. Du var bara med mig för att få henne avundsjuk! skriker jag. YOHIO tittar på mig med en besviken och arg blick. Blicken går rakt igenom mig som en pil. Sedan tittar han på SEIKE med samma blick.
   - Rör inte min lillasyster igen, säger han och lämnar rummet.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag har en del att säga förlåt för nu... Ehehe...
Först och främst vill jag säga förlåt till Hanna för att detta kapitlet inte har handlat så mycket om... Ja... Dig. Jag ber om ursäkt för det, men jag lovade att Julia skulle få bestämma helt över ett kapitel om jag fick knarka med YOHIO i hennes novell... >-<
Sedan vill jag säga förlåt till er som var tvungna att läsa det i början av detta kapitel... Som sagt... Julia fick bestämma över det här kapitlet c'X.
Och så vill jag säga förlåt till er alla igen för att jag inte har skrivit på så länge.
Och sist men inte minst vill jag säga förlåt till Julia eftersom att du förmodligen dog där någonstans i början. c'X
Hoppas att ni gillar kapitlet! ^^
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!