Sakura, Falling ~ Åtta

Tårarna forsar ned för mina kinder samtidigt som jag snyftar som en galning. 

När låten är över tittar han upp på mig och ler blygt. Jag reser mig upp och kastar mig över honom. Min älskade, älskade, älskade Kevin. Åh fan vad jag älskar honom.

 
 
 
Sakura, Falling
Kapitel åtta
 
 
    - Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, Kevin, klämmer jag fram mellan mina snyftningar.
    - Jag älskar dig också, säger han och kysser mig på halsen. Vi står så, länge, tills vi bestämmer oss för att sova. Det är ju ändå skola imorgon.
    Jag börjar dra på mig skorna, men Kevin stoppar mig.
    - Du ska inte behöva gå hem så här sent, säger han.
    - Men, hur ska jag annars ta mig hem? frågar jag och ser undrande på honom. Han fnissar och suckar sedan.
    - Jag tänkte mer att du kunde stanna här över natten, säger han och ler. Jag blir exhalterad av bara tanken av att sova i samma säng som honom.
    - Okej, säger jag och rodnar lite. Jag tar av mig skorna och följer med Kevin in i huset igen. Han tar min hand och visar mig vägen till ett rum med en bäddad enkelsäng.
    - Här är gästrummet. Känn dig som hemma, säger han. Mitt humör faller till botten. Jag som trodde att jag skulle få dela säng med honom.
    - Okej, tack så mycket, säger jag och går in.
    - Mitt rum är längst bort i korridoren, om det skulle vara någonting, säger Kevin just innan jag stänger dörren. Jag ler, nickar och stänger sedan dörren.
    Jag sätter mig på sängen och suckar. Jag kan inte fatta att Kevin just har skickat mig till gästrummet.
    Innan jag släcker lampan för att sova så tar jag av mig byxorna, tröjan och strumporna. Sedan skickar jag iväg ett sms till mamma. "Jag sover över hos Kevin inatt. Puss och godnatt." skriver jag.
    Jag släcker lampan och blundar för att sova. Men hur jag än försöker så kan jag inte sova. Allt jag gör är att tänka på Kevin och så länge jag har honom i mitt huvud så kommer jag aldrig kunna somna. 
    Jag ligger vaken i några timmar innan jag inser att det är omöjligt att somna här. Den enda platsen jag skulle kunna somna på just nu är bredvid Kevin. Jag kliver upp ur sängen och öppnar försiktigt dörren. I bara underkläder går jag längst bort i korridoren och knackar på Kevins dörr. Ett svagt "kom in" kommer  från rummet. Jag öppnar sakta dörren och slinker in i rummet. Kevin tänder sänglampan och tittar på mig. Han ser inte ett dugg trött ut. 
    - Jag kan inte sova.., säger jag tyst. Jag står där i mina svarta underkläder med armarna i kors över min mage. Jag skäms lite över min kropp, känner mig fet, även fast många skulle säga att jag ser pinnsmal ut. Anorektisk är ett annat ord de säger. 
    - Okej.., säger han. En röd eller rosa färg sprider sig över hans kinder. Han granskar mig från topp till tå och rodnar sedan ännu mer.
    - Kan jag få sova här inne...? Snälla? frågar jag.
    - Ja, det går bra.., säger han med en skakig röst. Jag går mot hans säng lägger mig under hans täcke med ryggen vänd mot honom. Mitt huvud ligger på hans arm och jag känner hur spänd han är.
    - Jag kan gå om du vill.., säger jag tyst.
    - Nej, nej! Det går bra.., säger han.
    - Är du säker? Jag menar... Du verkar ganska spänd.., säger jag.
    - Jag vet, förlåt. Jag är nervös. Jag kunde inte sova heller. Allt jag kunde tänka på var dig och din varma kropp. Jag ville att du skulle ligga här med mig. Men nu, när det verkligen händer, så är jag så nervös. Jag vet inte vad jag ska göra och jag vet inte ens om du vill vara här, säger han och suckar sedan. Jag vänder mig om så att våra ansikten ligger bara några centimeter ifrån varandra.
    - Kevin. Jag tänkte också på dig. Allt jag ville var att få sova med dig. Jag vill inte vara utan dig vid några tillfällen. Jag älskar dig, säger jag. Jag känner hur hela hans arm slappnar av. Han är tårögd och när jag kysser honom, känner jag hur en tår rullar ned för hans kind. Efter kyssen ler jag mot honom och sedan somnar vi, i varandras famn.
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Såja, varsågoda! Hoppas ni gillade kapitlet! c:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!